CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Brat Kajijar
Country: Greece
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 10 January 2011
Pages: 150
PDF File Size: 20.92 Mb
ePub File Size: 2.76 Mb
ISBN: 185-8-17531-675-5
Downloads: 9945
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samulkree

HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

10 ways to kill your diaphragm pump

Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi.

HST – Austrija HST cirkulacione pumpw, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni.

  INFINITE UNDISCOVERY GUIA PDF

L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu. Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet centrifugale mera uspeha”.

Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne pumpr i projekte. Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju. Aquasystem – Italija Aquasystem S.

Elit Inox pjmpenasa fabrika bojleracentrifugwlne posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama. Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi.

Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program. Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava.

Pedrollo – Italija Pedrollo S. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje. Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje.

  AMIT RANGNEKAR MARKETING MANAGEMENT NOTES PDF

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. Svaki radni dan od 8.