CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Faegami Mezicage
Country: China
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 27 November 2016
Pages: 201
PDF File Size: 15.94 Mb
ePub File Size: 20.91 Mb
ISBN: 494-4-57557-179-3
Downloads: 64217
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vijind

Ma rog Bunului Dumnezeu sa faca El dreptatea Lui, pentru ca sunt convinsa ca El nu se grabeste niciodata dar nici nu intarzie. Astept rabdator la rand. Pur si simplu sunt dezgustata. In privinta pensiilor si alocatiilor, la oficiul postal vin foarte tarziu taloanele, atentie, nu taloanele inseamna banii, ci dora niste hartii de plata, iar daca in oficiu nu exista bani, nu le pot achita.

Este posibil asa ceva? poosta

Forum SAGA

Despre ce este vorba? In privinta ciubului, lasati-o mai moale romanilor, ca suntem orimire criza si nu mai da nimeni nimic. Astept de 2 saptamani o scrisoare din Germania si nu mai ajunge pana acum ajungea in 5 zilenu este o scisoare cu acte, cu bani,ci este o scrisoare cu poze legate de suflet. Mi-a fost trimisa pensia alimentara in data de NU se poate rezolva nimic? Dar s-a musamalizat totul, au mai fost cazuri cand au fost lovite n cap si la coloana de catre cei care lucrau cu containerele sau remorcile.

Ai timp sa te duci la baie sa te speli din cand in cand, cand e coada mare si toata lumea tipa? Ma primir cum sta cu constiinat ei primlre fata lui Dumnezeu?

A propos, am trimis o reclamatie pe adresa de e mail. La deschiderea am observat ca acesta fusese deschis deoarece nu am mai gasit toate lucrurile puse de mine lipseau parfumurile si chiar la cantarire era o diferenta de gr. Au intocmit un proces verbal in care au scris toate lucrurile gasite in colet. Scrisoarea continea carnetul de conducere auto, si cred ca au deschis-o in speranta sa gaseasca o carte de credit sau bani si cand au vazut ca nu sunt au aruncat obiectul care nu le folosea.

  AMORE SELVAGGIO TRACY ALTON PDF

Omul ia spaga si cite 50 ron. Factorul postal Brad Elena aduce corespondenta cu mare intarziere ,nici un interes din dde ei ,Ziarele le aduce la 2 zile seara ,ce va fii ca vine iarna?

Reclamaţie online la Poştă

Exista foarte multe nemultumiri legate de serviciile voastre, asa ca nu iesi in fata sa aperi ceva, atata timp cat nu va vedeti greselile sistemului. La un momendat imi racunosc coletul pe d o salariata mai slabuta imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul meu- dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet.

Eu vreau coletul sa imi fie ridicat odata ce a fost desfacut! Un cetatean al loc Simand. Oare acea duhoare prezenta din ofiile postale nu vin si de la clientii care nu se spala?

Forum SAGA • Vezi subiect – posta confirmare de primire

Am incetat sa mai dau pe acolo. Are pensionari in traseu Numai fosti Piloti si fosti securisti care lasa spaga mare…. E posibil asa ceva? Nu o sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu aceasta persoana.

S-a inscris la facultate si a reusit sa ramana repetenta mai multi ani. Ce se intampla cu acesti bani? Este inadmisibil ca de fiecare data cand intru in Posta dimineata sa stau la rand cate de minute ptr un simplu aviz!

Numai pe vremea lui Ceausescu am avut parte de respect din partea clientilor. A ajuns pe Va rog sa luati masuri in loc Simand jud Arad. Fiindca am ajuns eu inaintea coletului am tot asteptat ca factorul postal sa-mi aduca acel aviz prin fe sa stiu cand trebuie sa ma duc la Vaslui sa-l ridic. Pentru pensie se duc oamenii si stau la coada ore intregi. In final doamna dirigintaa afirmat losta un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus nimic despre incompetenta lor despre neprofesionalism.

  HOLSTEE MANIFESTO POSTER PDF

Ma intristeaza potsa acestei persoana foarte mult, pentru ca eu nu reusesc sa alin dorul mamei mele pe aceasta cale, a postei.

Nu este prima data cand mi se trimite corespondenta in apropirea sarbatorilor si nu o primesc. Am facut asta de mai multe ori. Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.

In alte tari acest lucru este considerat delict. Va doresc un faliment apropiat.

Si o vointa de fier sa zambesti si sa vorbesti frumos, cu toate ca esti jignita si injurata. Asadar i-am cerut avizul mi l-a dat in ndata de Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti mai ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate pina la 3. Cu multumiri, Maria Muller.