EROTSKA POEZIJA PDF

Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Minris Gardagor
Country: Tajikistan
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 9 May 2017
Pages: 169
PDF File Size: 5.33 Mb
ePub File Size: 12.33 Mb
ISBN: 659-5-26349-505-5
Downloads: 20080
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Misar

Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje U skoli postojale su dvije procjene: Svijet je napravljen od betona.

Protiv pljackanja banaka i aerodroma Nemam vremena nizasto vise, nemam vremena Vise povjerenja imam u sumu. To mi se svidja.

Ljepljivi motiv pjevanje s vjetrom. Nekud nekad trcim, bez daha!

Bosanski forum

S nekim o necemu raspravljam besmisleno. A vidim sve manje i manje je veceri svitanja i jutarnjih zora Gotovo se i ne sjecam necijeg iskrenog osmjeha U zagusljivom automobilu – kao u loncicu.

Otvaram vrata, knjigu stan pobijedili su, govorim sebi u bradu Procitao sam ih ali kasno Sad i nemam vise vremena ponovno puzeci da im titram jaja i podilazim Ljut i od nevjerice zanjemio Vjerojatno bi trebalo, zivjeti na drugi nacin Ali na drugi nacin Ne znam kako.

Drotska nerazumljive melankolije Iscrpljen Trebao bi biti jak pozitivno razmisljati! Slijediti ostre misli Trebao bi biti svoj Opet se mijenjam kao vjetar u planinama. Zenu najbolju u svijetu, da ucinim sretnom Nemam vremena Ja se krecem u planiranim mislima i rokovima.

  LIBRO DE DIBUJO TECNICO INDUSTRIAL CALDERON BARQUIN PDF

Slusam prispodobe sto prodaju lazi zatucanoj svjetini putem javnih medija I pisem poeziju koju niko ziv ne razumije Nemam vremena ni zasto pametnije nemam vremena Poput mladog dzakona u svecanoj crkvi, glas mi cvili na vjetru Ja bih, naravno, ispravio evaluaciju i evoluciju Ali zaista nemam vremena Nizasto Nemam vremena.

Pjesniku Dragi Cingelu Prije 5 godina. eotska

Necu dopustiti da places! Neuspjeh, tjeskoba, kisa Nacrtat cu ti jesenju pjesmu kao tvoje oci simpaticnu Kao tajne nocnih zvijezda i hladan vjetar sa sjevera i ples valcera Zaboravi sve tuge nacrtat cu ti poklon, korpu jestivih gljiva, ljubicast zalazak sunca ples lisca u vrtlogu rijeke tvrdoglavu i upornu kisu tebe kako gazis bosa po lokvama jesen i pjesmu pred vratima oktobra Slika nam ne treba Ovdje, u redovima, koje crtam, znam, i dio je moje duse za tebe naslikan Desetkovani smo neki od neprijatelja neki od prijatelja nekolicinu nas je rakija podmuklo ubila Jos nas je ostalo desetak otprilike Danas smo rasuti po cijeloj planeti i u osami lizemo svoje rane od Sidneja do Toronta.

Erotska poezija Emira Ilijaša u Močvari

Neki smo umrli od nepravde preko noci na face poeziha Ne stigosmo da svjedocimo o neosvjescenosti naroda i zloj literaturi poljuljani u psihickoj ravnotezi Zgazio nas je proces rrotska i nazadovanja u svim oblicima Simbolicki s mitomanskom konotacijom ovo sto nas je ostalo ispredamo prazne zjale Agenda na zidu mog kalendara popunjena je danima iscekivanja trbuhozborci grizu jaja u pomahnitalom ambijentu ja zapocinjem dan s nevjericom Jos je ostalo nesto vremena da se zasucu rukavi povuce voda na kotlicu i govna saperu u solju Smrad je obuzela pretorij pokusnih kunica u sirem radijusu i nakotile se guje sarulje nocim izviruju u svijet i osmatraju padanje zvijezda iz licimjernih moralisanja s gorkim okusom nicu kore od banana i spomenici ljudskoj gluposti nezasit budzovan u dvoru svome od sakralne umjetnosti opipava mlado tijelo novorodjenceta od obecanog ovozemaljskog raja, golet i pustinja nekolicina mladih diletanata u sred grada grajom testira raju i povlace se krisom u svoje utvrde od kartona u drugom dijelu pretorija dijele se lazne dionice patriotizma i gladan poezijz ulovljen na keder od sarolikih boja koprca se na ledini u sustavu od govana U svijetu gangrene ratovi i vjerski fanatizam licemjerstvo svetih otaca i svjetskih trgovaca Kapitalisti i pastiri macom ili krstom zvijezdom ili mjesecom mirom ili silom Oni su izmislili Pakao i svoje svete knjige da bi vas drzali u strahu u nadi i bijedi Njihove demancije zbunjuju Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom I evo me, htio bih stihom da se pokazem na pola mrtav i iznuren Nemam vremena Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Fait Eros fatalni eros.

  AGUACATE JUAN LORENZO VICENS PDF

Oci su mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Izmedju slutnji i pohote.

Sanjam jutros strjeljane snove tiranina u univerzumu bez bozanske kreacije biologija poludjela Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece