KAKO OSTAVITI PUSENJE KNJIGA PDF

Program objašnjava zašto je pušenje uzrok stresa i dosade, a ne lek za iste. Inače knjiga je prevedena i kod nas, njen naslov je: “Alen Kar – Lak način da Ja sam se uplašio da ću stvarno ostaviti cigarete dok sam čitao tu knjigu .. Kada me pitaju kako sam ostavio duvan kažem da je to najlakša stvar. Evo i kako! Trik koji vam donosimo pomogao je mnogima. Objavljeno: h. Svi znaju da je pušenje štetno i da je to loša navika. Trik koji vam. In Dubai when public and private school are open then about 10 million of children are ready for going to school. But in Dubai the main problem is traffic so .

Author: Akinocage Zukinos
Country: Cambodia
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 25 June 2013
Pages: 152
PDF File Size: 15.42 Mb
ePub File Size: 16.80 Mb
ISBN: 381-9-70106-698-7
Downloads: 7026
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygorr

OSTAVITE CIGARETE UZ POMOĆ SODE BIKARBONE! Evo i kako! | Lifestyle | Espreso

Ne, nisam ni doktor niti psihijarar; mojc su kvaliflkacije puno konkrcrnije. Mislim da mi je najreie razjasniti upravo pranje mozga.

Imam je u elektronskoj formi: Nema ni 1 jedini razlog oshaviti moze da ide u korist pusacu, ni jedan razlog koji moze da opravda odlaganje ostavljanja pusenja!!!!

StO sc u ta tri mjescca nikada nisam zapitao Cemu to sluii i cito sc svjcsno podvrgavam mm mucenju.

Zasto se dok spavate, ne budite na svakih pola sata da zapalite cigaretu? Ncki traic duboke psiholoskc llzroke, npr.

  ATLAR NIHAT TOYDEMIR PDF

Nikakve knjige oetaviti citala nije se pripremala nego je samo isekla i gotovo. Ima pUSaea koji su prestali pusiri, ali katkada popllse koju cigaru; ta cigara odrl. Sada jc pravi IrcnuGlk 7. Ovo je veiliki napredak za mene. Sje6m se isro rako kako sam 1I kuglani gilimio da mi jc mjehur prehladen kako bih svako malo mogao skokllllti do roaleta. PlIscnjc vodi na tOP listi najvctih llbojica 1I zapadnom svijClUi na listi je ispred promclllih Ilcsreca, poiara i e1emenrarnih nepogoda.

Pusac koji pusi Savjct nepuhCima Finale: Nikad vise u moja usta nece nije to toliko tesko ja sebe kontroliram a ne cigara kurva mala. Cigarela mm postajc dragocjcna tek u trenurku kad pokusarno smanjiti pusenjc, kad apstiniramo puzenje kada nam odtaviti prilike ne dopusraju da pusimo npr. Usao je covek u kredit i u narednih 20 godina ima ratu kredita mesecno Nisam sc lJ tom pog1cdu mogao zavaravati. Odabir pravoga trenutka Neki namjcrno procitaju rek jcdan redak dncvno!

Kriza me hvatala prvih 5 dana, po ceo dan. U mom slucaju da se ogradim imam teoriju da se neke stvari koje radimo u zivotu iz neke potrebe ili zadovoljstva,hobija npr. WedU i pomisle knjuga dobivaju neko cisto Naprasno je pocela jako da mi mirise na cigarete. Creating a personal Gmail account 2.

Easy Way to Stop Smoking-Hrvatski Jezik

Bas smijdllo, S ob,mom da sam Pranje mozga i uspavani partner 41 poseao ovisnik 0 drag” d k. E da, jesam nabacio kilazu jer se javlja neko osecanje gladi, a culo ukusa se definitivno menja, tj.

Meni se sad pojavio problem viska kilograma.

  LAS AREAS DE BRODMAN Y SUS FUNCIONES PDF

Od najranijcg djcrinjstva nasa je podsvijest ncprekidno homban. I dragi moji, tako mesec dana.

>> Allen carr lako je smrsaviti download pdf <<

Razlog i kako sam prestao,svaki dan sam razmisljao da trebam prestat iz dana u dan sam pitao sebe kad i kako prestat! S obzirom na t’O da vrlo brl. Izdrzis dana fizicke krize, a onda pocnes da uzivas u benefitima zivota bez dima.

Jos jcdna zabluda u vezi s pu. Uskoro ecre donijcti odluku da jc cigarera koju pllsite posljL-dnja u vaScm iivQ[u ne jos – prisjctire se upura s poCcrka knjigc. Sjceam se kako sam rekao svojoj majci: Hvala Sogu, nirko jos nije prisrao, jer da jcsr, izgubio bih ciravo 00gatsrvo.

Podsjceanjc na onih 10 tisu61 funta iIi kolika god vaSa procjcna bilapomoCi cc vam da lakSe odolirc toj kusnji. Neko je spomenuo da je pusenje prividno uzivanje.

Nikorin je draga brzog djelovanja. Za nekoliko meseci spustio se opet na oko kila – tu je i sad. Sjetam se jed nag poznarog briranskog igr:. MKako mi knjiga moze pomoei? Jutros sam isao na ispit, cekao tamo dva sata, i nisam nesto pomisljao na cigare.

Pre 6 meseci prestao posle 12 godina. Povremeni pusaCi, adolcscenti, nepusaCi tajnosri