Dengan basikal aku menjelajah iceland - Makcik sedara aku - 5

Makcik sedara aku - 5 - Dengan basikal aku menjelajah iceland

Makcik sedara aku - 5 1

Span classnews_dt17082008spannbsp018332nama aku saiful tapi family aku panggil epol je kat aku kawan kawan aku pun panggil aku epol jugak umur aku dah 25 tahun masih lagi menuntut di u tapi.

Makcik sedara aku - 5 2

Masa yang sesuai dah tiba apa lagi nak update blog ni la hehe so hari ni aku nak share pengalaman bercuti sendiri tanpa agent tanpa pakej ke vietnam seriusly.

Makcik sedara aku - 5 3

Span classnews_dt09122011spannbsp018332alhamdullillah walaupun dengan hanya majlis yang ringkas yang penting aku dan dia dah selamat bertunang pada tarikh 4 disember 2011 itu yang penting.

Makcik sedara aku - 5 4

Span classnews_dt28102011spannbsp018332aku tak la terer pun wat steamboat mana yg aku tak tau mesti aku google resepi kat internet try mana2 resepi yg boleh di cuba apa je mknn yg encik.

Makcik sedara aku - 5 5

Mak mertua aku tu boleh dikatakan lawa jugakmempunyai kulit yang putih melepak dan halus gebu dengan ketinggian lebih sikit dari paras bahu aku dan berumur 48 tahun.

Makcik sedara aku - 5 6

Disebabkan ketinggian siling umah aku cuma 8 kaki je so haji suggest naikkan bumbung tu dari kedudukan asal ha tengok la betapa tinggi beza bumbung rumah aku dengan.

Makcik sedara aku - 5 7

Pagi lagi aku dah setting background tukek ngn cupcakes tu dekat pukul 3 baru aku letak atas mejaperkataan happy birthdayhannah props gambar hannah semua aku.

Makcik sedara aku - 5 8

Ni dia sambal tahun kulit lembulembut giler kulit lembu niaku festaim mkn kulit lembukalau mkn sambal tahun ni selalu dgn kerangmenu sambal tahun kulit.

Makcik sedara aku - 5 9

Well sejak arwah suami aku meninggal memang banyak benda la yang aku belajar.

Makcik sedara aku - 5 10